چهارشنبه 14 آذر 1403
با برگزاری جلسه داوری مقالات در شرکت فولاد کاوه جنوب کیش صورت گرفت؛

پذیرش 26 مقاله برتر، توسط هیئت علمی اولین کنفرانس ملی آهن‌سازی ایران

پذیرش 26 مقاله برتر، توسط هیئت علمی اولین کنفرانس ملی آهن‌سازی ایران
پذیرش 26 مقاله برتر، توسط هیئت علمی اولین کنفرانس ملی آهن‌سازی ایران

داوری مقالات رسیده به دبیرخانه نخستین کنفرانس ملی آهن‌سازی ایران با حضور اساتید برجسته دانشگاه‌های کشور در شرکت فولاد کاوه جنوب کیش پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، این شرکت به عنوان یکی از بزرگترین تولید‌کنندگان فولاد کشور در راستای توسعه و تسهیم دانش و تکنولوژی مورد نیاز صنعت فولاد و به منظور تقویت و توسعه ارتباط میان صنعت و دانشگاه با رویکرد ارتقاء بهره‌وری، استفاده از توان علمی و پژوهشی مراکز علمی و دانشگاهی و خلق ارزش در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدضله العالی) و تحقق اقتصاد مقاومتی، مبتکر و مبدع برگزاری نخستین کنفرانس ملی آهن‌سازی ایران با همکاری علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، در روزهای 21 و 22 آذر‌ماه 1403 در بندرعباس (هتل هرمز) خواهد بود. دراین کنفرانس نتایج آخرین تحقیقات انجام شده توسط اساتید دانشگاه‌ها، محققان، اندیشمندان، صنعتگران و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی درحوزه آهن‌سازی، فولاد سبز و الزامات زیست محیطی، تکنولوژی‌های روز و دردست توسعه و محصولات دانش‌بنیان مرتبط با فرایند احیاء ارائه خواهد شد. از موضوعات مورد توجه در این کنفرانس می‌توان به فرآیند ریفورمینگ و تولید گاز احیا کننده، توسعه و اقتصاد آهن سازی، فولاد سبز، محیط زیست و توسعه تکنولوژی، تکنولوژی های آهن سازی، فرآیند آماده سازی و احیا به عنوان محورهای این کنفرانس اشاره نمود.
دکتر رضا ابراهیمی استاد برجسته متالورژی و دبیر علمی نخستین کنفرانس ملی آهن‌سازی در خصوص جلسه داوری و فرآیند داوری مقالات رسیده به دبیرخانه کنفرانس گفت: از مجموع مقالات رسیده به دبیرخانه نخستین کنفرانس ملی‌آهن سازی، 26 مقاله موفق به کسب امتیاز لازم از طرف اعضای هیئت علمی کنفرانس گردیدند. از این تعداد، 13مقاله برای ارائه به صورت پوستر و 13مقاله برای ارائه به صورت سخنرانی برگزیده شدند. وی در خصوص معیار‌های پذیرش مقالات برگزیده افزود: در فرایند رتبه‌بندی و داوری مقالات واصله، توجه اصلی اعضا هیئت علمی کنفرانس معطوف به مباحثی مانند: نوآوری در موضوع مقالات، تناسب روش تحقیق و موضوع پژوهش، ساختار علمی، نگارش، محتوا و انتخاب صحیح کلید‌واژها بوده است. دبیر علمی نخستین کنفرانس ملی آهن‌سازی همچنین در خصوص ترکیب اعضای هیئت علمی و داوران کنفرانس افزود: اعضای هیئت علمی نخستین کنفرانس ملی آهن‌سازی از اساتید برجسته دانشگاه‌های برتر کشور در حوزه متالوژی مانند: دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشگاه آزاد نجف آباد بوده است. دبیر علمی نخستین کنفرانس ملی آهن‌سازی ایران تصریح کرد: مجوز‌های علمی برگزاری این رویداد توسط پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) صادر شده و شرکت فولاد کاوه جنوب کیش به عنوان مبتکر و مبدع برگزاری این رویداد تخصصی در تلاش است در سال‌های آتی این رویداد تخصصی صنعت فولاد را در سطح بین المللی برگزار نماید.

نظرات