پنجشنبه 1 آذر 1403

اختتامیه ارزیابی حسابرسی عملیاتی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش

اختتامیه ارزیابی حسابرسی عملیاتی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش

اختتامیه گزارش نتایج ارزیابی حسابرسی عملیاتی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با حضور هیات مدیره، معاونین و مدیران این شرکت برگزار شد.

اختتامیه گزارش نتایج ارزیابی حسابرسی عملیاتی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با حضور هیات مدیره، معاونین و مدیران این شرکت برگزار شد. 

به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، مهندس عبدالمجید شریفی، رییس هیات مدیره این شرکت در این نشست گفت: مجموعه هیات مدیره با استماع این گزارش، بهبود در تمامی حوزه ها را به عنوان پروژه به معاونین و واحدهای مختلف ابلاغ خواهد کرد و از معاونت ها نیز می خواهیم پس از تعیین پروژه ها نسبت به اولویت بندی آن بر اساس استراتژی سازمان و بازار کسب و کار اقدام کنند. وی به نیازمندی های پروژه های بهبود نیز اشاره کرد و افزود: پروژه ها بهبود نیازمند تامین منابع و همت و برنامه ریزی خواهند بود. تامین منابع نیازمند برنامه ریزی است، اما مواردی هستند که به منابع نیاز ندارد و همت همکاران، برنامه ریزی و استفاده از الگوهای صحیح مدیریت استراتژیک را می طلبد تا پروژه ها عملیاتی شوند و به سرانجام برسند. در بخش دوم که بهبود سازمان نیازمند همت و برنامه ریزی است نیروی انسانی جوان شرکت بهترین پشتوانه و سرمایه است که می توان از توان آن بهره برد؛ چراکه ظرفیت های مطلوبی در نیروی انسانی سازمان وجود دارد و بایستی در تمامی این مسیر الگوها و کیفیت های بین المللی را به عنوان نقطه هدف تعیین و تبیین کرد. رییس هیات مدیره شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در ادامه تصریح کرد: موفقیت های خوبی در سال گذشته داشتیم که مهندس دهاقین تلاش های خوبی در این راه کردند و پشتیبانی های مهندس اتابک و حمایت های بنیاد موجب شد که شاخص های مناسبی به دست بیاید، امسال نیز که سال «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری شده است، مجموعه ما باید تلاش کند که از کالای ایرانی حمایت کند و بایستی با توجه به این ظرفیت از امکانات و ظرفیت های این استراتژی نیز بهره کافی را ببرد. 
در ادامه مهندس علی دهاقین مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با تشریح وضعیت بازار فولاد در داخل و خارج از کشور اذعان داشت: هدف از انجام حسابرسی عملیاتی این است که نقاط ضعف و قوت شناسایی شوند و در تدوین برنامه دراز مدت شرکت لحاظ گردند، ما امروز نه در تولید و نه در فروش داخل و نه در صادرات مشکلی نداریم، تولید خوب، فروش داخلی معقول و صادرات قابل توجهی داریم، اما شرایط همیشه پایدار نخواهد بود و شرکت برای بقاء و استمرار تولید و فروش نیازمند پاسخگویی به این است که باید چکار کنیم؟! صرفه و صلاح اقتصادی شرکت در چیست؟ این ارزیابی ها باید به دنبال این برود که ساختار را تقویت کند که در شرایط بحران بازار نیز شرکت با استفاده از پیش بینی ها و مدیریت استراتژیک به راحتی از شرایط سخت عبور کند. وی در ادامه به برنامه های سال پیشرو نیز اشاره کرد و یادآور شد: امسال به دنبال این خواهیم بود که کمیت ها را حفظ کنیم و به کیفیت و تنوع محصول نیز توجه بیشتری داشته باشیم. رویکرد شرکت این است که با افزایش تولید قیمت تمام شده را کاهش دهیم. واحدهای مهندسی و بهره برداری به دنبال برنامه ریزی دقیق روی تنوع محصول هستند و امسال افزایش تولید، ارتقای کیفیت، تنوع محصول و دسترسی به بازارهای جدید صادراتی و همچنین ادامه دادن نهضت کاهش هزینه ها و مدیریت مصارف اولویت های اساسی مجموعه خواهد بود که امید می رود با حمایت های هیات مدیره محترم و هلدینگ معظم کاوه پارس این برنامه ها محقق شوند تا سالی همراه با موفقیت را پشت سربگذاریم. 
مهندس هادی طاهری نایب رییس هیات مدیره این شرکت نیز در این نشست گفت: این ارزیابی ها چراغ راهنمایی است که می توان برنامه ها را بر اساس آن پایه ریزی کرد و این تکلیفی است که از هلدینگ و بنیاد در راستای تقویت صنعت کشور ابلاغ شده است و ایجاد اشتغال و و تامین منابع ارزی عوایدی است که در برنامه برای کشور وجود دارد. تاکنون بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان در این شرکت سرمایه گذاری صورت گرفته است و سهامدار نیز در راستای تقویت بنیه شرکت تاکنون برداشتی از محل سود نداشته است. این شرکت طی سال های گذشته حایز رتبه نخست صادرات بین شرکت های تحت پوشش بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی بوده است و امید است طی سال ۹۷ نیز همچنان بزرگترین صادرکننده بنیاد باشیم. 
دکتر سعید اسماعیل پور زنجانی، مدیر پروژه حسابرسی عملیاتی نیز در این نشست ارزیابی اثربخشی، کارایی و صرفه اقتصادی فعالیت‌های دارای بالاترین سطح اهمیت این شرکت را ماموریت این طرح برشمرد و ادامه داد: فراهم شدن بازار صادراتی برای محصولات ایران، دسترسی به منابع اولیه و انرژی ارزان، دسترسی به آبهای آزاد جهت صادرات محصولات، کاهش واردات محصولات فولادی چین، وجود بازارهای بالقوه در کشورهای منطقه پس از اتمام جنگ و ناارامی، حمایت دولتی از صنعت، حمایت های بنیاد و هلدینگ صنایع معدنی کاوه پارس در زمینه صادرات و ...، افزایش نرخ ارز و افزایش توجیه صادرات گزیده ای از فرصت های پیش روی صنعت فولاد برای این شرکت محسوب می شود. 
وی به چالش های فراروی صنعت فولاد در کشور پرداخت و تصریح کرد: وجود ریسک‌های سیاسی از قبیل دخالت دولت در قیمت‌گذاری، سیاست گذاری در صنایع بالادستی و جانمایی نامناسب کارخانجات فولادسازی، محدویت در زمینه انتقال ارز به داخل کشور، پایین بودن رقابت پذیری در زمینه دسترسی به نیروی کار ماهر و خلاق در صنعت فولاد، تبدیل بخشی از بازارهای هدف به تولید کنندگان فولاد، وجود بیش از ۲۰۰ واحد صنعتی با ظرفیت پایین تر از ۱ میلیون تن، تفاوت قابل توجه مقیاس تولید در ایران در مقایسه با نرم‌های جهانی، قیمت تمام شده بالا و بهره‌وری پایین در مقایسه با رقبای بین‌المللی، عدم تامین نیاز واحدهای فعال فولاد کشور به خطوط ریلی، جاده‌ای، بنادر، آب، برق، گاز و حتی تجهیز معادن بالادستی و ... از جمله عواملی است که شرکت های حوزه فولاد بایستی برای برون رفت از بحران برنامه هایی برای آن متصور شوند. 
وی در ادامه به مزیت های مدیریتی این شرکت نیز اشاره و تصریح کرد: ترکیب اعضای هیئت مدیره که متشکل از تخصص‌های مالی و فنی هستند، فرهنگ و جو مناسب سازمانی، حسابرسی مستقل صورت­های مالی، برون سپاری خدمات حسابرسی داخلی و ایجاد کمیته حسابرسی جهت استقرار نظام حاکمیت سازمان از نقاط قوت رهبری و مدیریت استراتژیک در این شرکت به حساب می آید. 
کارشناسان موسسه راهبر مفید که متولی ارزیابی حسابرسی عملیاتی فولاد کاوه جنوب کیش محسوب می شوند در خصوص حوزه های منابع انسانی، ایمنی، بهداشت و محیط زیست، بازاریابی و فروش، تامین و تدارکات، برنامه ریزی، طراحی و تولید محصول، کنترل کیفیت و انبارش، تعمیرات و نگهداری، اطلاعات و ارتباطات، فعالیت های نظارتی در سطح شرکت، تضمین و کیفیت و مدیریت کنترل پروژه نیز اقدام به ارائه گزارش با رویکرد کشف و ارائه مزیت ها، تعیین نقاط قوت و ارائه پیشنهاد نقاط قابل بهبود پرداختند و با مدیران این شرکت در خصوص آن به بحث و تبادل نظر پرداختند. در پایان این نشست از جانبازان و ایثارگران شرکت فولاد کاوه جنوب کیش آقایان نعمت الله حیدری و محمد شرفی نیز تجلیل به عمل آمد.

منبع خبر : روابط عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش

نظرات